Hírek

11 érem az Országos Diákolimpiáról

Május 21-én és 22-én rendezték a diák A, B, C, serdülő és junior korosztály Országos Diákolimpiai Döntőjét Győrben. Minden korcsoportban volt indulónk. 

Szombaton a fiatalabbak napja volt. Diák korcsoportban tizenhárom sportolónk indult.  A legfiatalabbak között Orosz Erik a pontszerző hetedik helyezést érte el. Murai Gergőnek nem sikerült eljutnia a helyosztókig. Diák B korosztályban Horváth Péter jutott a legtovább. Hetedik helyezett lett. Boross Vilmos, Kovács András, Török Lóránt nem ért el helyezést. 

Diák a korosztályban már szinte mindenki dobogóra állhatott. Dudás Regina arany, Balla Sándor ezüst, Apostol Csongor, Bodor Szilamér, Helfrich Márton és Mihály Petra bronzérmet szerzett. Mabda Luca első versenyén indult, még nem sikerült helyezést elérnie. 

Vasárnak a serdülőkre és a juniorokra került sor. Dudás Regina duplázott és a serdülők között is a a dobogó legfelső fokára állhatott. Ebben a korosztályban még Bodor Mátyás és Riedl Ákos bronzérmet szerzett. Kovács Réka hetedik helyezett lett. Bédi Lászlónak és Darabos Gergőnek ezúttal nem sikerült pontszerző helyen végeznie. Csák Zsolt Zétény sajnos sérülés miatt nem tudta befejezni a versenyt. A juniorok között még ifi korú sportolóink versenyeztek fel. Horváth Nándor ezüst, Kisfaludi Eszter pedig bronzérmet szerzett. Tölgyfa János ötödik helyen végzett. Gratulálunk!