Hírek

Eredményes bajnoki hétvége Egerben

Október 9-én a Diák A-B, 10-én pedig az ifjúsági B korosztály Országos Bajnokságát rendezték Egerben. Mind két nap hat-hat versenyzővel indultunk a bajnokságon.

Szombaton a diákok között fantasztikus eredményt értek el sportolóink. A fiatalabbak között Dudás Regina (-33 Kg) és Helfrich Márton (-60 Kg) magyar bajnoki címet szerzett. Marci így már kétszeres bajnok, hiszen megvédte tavalyi címét. Balla Sándor (-50 Kg) csak a döntőben hibázott, így a bajnoki dobogó második fokára állhatott. Bodor Szilamér (-45 Kg) az első meccsén hibázott, a vigaszágon viszont szépített és a bajnoki bronzéremig menetelt. Mihály Petra (-40 Kg) súlycsoportjában hetedik helyen végzett. Bédi László (-49 Kg) az idősebbek között szintén hetedeik helyen zárt. 

Vasárnap az ifik között a még serdülő korosztályú Jüttner Janka (-48 Kg) versenyzett fel és kiváló munkával bronzérmes lett. Balog Bálint (-73 Kg) is kitett magáért és súlycsoportjában az ötödik helyet érte el. Kisfaludi Eszter (-63 Kg) hetedik helyen végzett. Bodor Sebestyén, Jüttner Ábel, Tölgyfa János ezúttal nem ért el pontszerző helyezést. Gratulálunk versenyzőinknek!