Hírek

Három Diákolimpia, hat érem

Az elmúlt hetekben háromszor utazhattunk Országos Diákolimpiára. Május 7-én került sor a legkisebbek Országos Döntőjére Győrben. Diák C korosztályban Billik Anna remekelt ötödik helyen végzett, míg Orosz Vince a hetedik helyig küzdötte fel magát. Orosz Eriknek, Török Lórántnak és Varga Zéténynek nem sikerült eljutni a helyosztókig. 

Június 3-án Sopronba utazunk ifi csapatunkkal. A 18 év alattiak között aranyérmet szerzett Horváth Nándor. Csák Zsolt Zétény még serdülőként tette próbára magát ebben a korosztályban, ami mondhatjuk, hogy remekül sikerült, hiszen ezüstérmes lett. Riedl Ákos és Kovács Réka a pontszerző ötödik helyen végzett. Tölgyfa János ezúttal helyezetlenül zárt. 

Június 10-én Mosonmagyaróváron rendezték a serdülő Diákolimpia Országos Döntőjét, ahol Dudás Regina állhatott a dobogó legfelső fokára. Csák Zsolt Zétény itt is a bajnoki ezüstérmet szerezte meg. Mihály Petra és Balla Sándor bronzérmes lett. Hetedik helyen végzett Helfrich Márton. Pontszerző helyezést most nem sikerült elérnie Apostol Csongornak, Bodor Szilamérnak és Kalmár Miklósnak. Gratulálunk minden versenyzőnknek!