Összefogás csapatunk jövőjéért

Szeptemberben ismét válságos helyzetbe került judo csapatunk. A korona vírus járvány miatt bezárták az iskolai tornatermeket. A mi szakosztályunk három iskolában is edzett. Érden a Gárdonyi Géza Általános Iskola és Gimnázium és a Kőrösi Csoma Sándos Általános Iskola tornatermét bérletük, Diósdon pedig az Eötvös József Általános Iskola tornatermében edzettünk. 

Nagy szerencsénkre, a már megelőző keresgélés után sikerült egy alkalmas termet találnunk. A hely minden feltételnek megfelelt, de a bérleti díj előteremtése és a terem megfelelő kialakítása nagy feladat elé állított minket. Több mint kétmillió forintot kellett előteremtenünk az induláshoz.

A járvány miatt a tagdíjbevételeink és a pályázati támogatások is jelentősen csökkentek ezért tagjainkhoz fordultunk segítségért. Példás hozzáállással többen már a tervek kezdeténél biztosítottak minket a támogatásukról. Az eredmény magáért beszél, hiszen mára jó körülmények között, biztonságosan tudunk tovább működni.

Szeretnénk köszönetet mondani azoknak akik tavasszal adójuk egy százalékát felajánlották egyesületünknek. Összesen 516390 forint folyt be, amely nagy segítség volt az induláshoz.

Köszönjük azoknak akik segítettek támogatókat keresni. Ennek eredménye, hogy már három vállalkozás is felajánlotta segítségét! Woodland Hungary Kft., Ligeti Gyógyszertár Bt., Centvenker Kft. Köszönjük nekik!

A stabil működés érdekében további támogatókat is keresünk és megalakítjuk a Támogatói Klubbot melyhez várjuk a csatlakozókat.

Örülünk neki, hogy tovább folytathatjuk munkánkat és tovább fejlődhet az ország egyik legsikeresebb utánpótlás judo csapata.