Változás

Kedves Szülők, Sportolók!

Tankerületi javaslatra és igazgatói rendelet szerint a diósdi iskolában tornatermi foglalkozások határozatlan ideig nem tarthatóak. Az érdi tankerület legtöbb iskolájában így döntöttek. Ahogy tavasszal, úgy továbbiakban is azon leszünk, hogy megoldjuk a gyerekek sporthoz és egészséges életmódhoz való hozzáférését.

Az iskola a sportudvar használatát engedélyezte, ezért a tanfolyamos edzéseket 17 órától ott fogjuk megtartani, amíg a helyzet nem rendeződik, illetve nem találunk más megoldást. A gyerekeket ugyanúgy átkísérjük a kisiskolából. Kérjük, hogy a gyerekek sportos ruházatban, sportcipőben legyenek, vagy legyen náluk, hogy át tudjanak öltözni még indulás előtt a saját épületükben. Az edzések jellege hasonló lesz a tavaszi, nyár eleji programhoz.

A Budaörsi SC-vel megállapodtunk, hogy versenyzőinkkel ott készülhetünk. (Budaörsi Sportcsarnok, judo terem).Holnapi nap a diák korosztályok 17:30-19 óráig, serdülő és ifjúsági korosztály 19-20:30-ig edz. A diák korosztály edzésére való átjutásban korlátozott számban tudunk segíteni. Akinek kell ebben segítség, kérem jelezze telefonon (06702042607). Reméljük, hamarosan jobbra fordul a helyzet és visszatérünk a régi menetrendhez.