Újra edzésben

Sportolóinkkal májusban újrakezdtük a munkát. A hónap elején jött ki a rendelet, hogy ismét lehet edzéseket tartani. Dzsúdósaink már nagyon várták ezt a pillanatot, így már az első edzésnapunkra is több mint negyven tagunk látogatott el. Négy kis létszámú csoportban, követve a hazai és nemzetközi szövetség ajánlásait szabadtéren, érintkezés mentesen dolgoztunk. Az iskolai udvarok zárva tartása miatt új helyszínt kellett keresnünk, amit a Diósdi Nonprofit Sportcentrumban találtunk meg. Itt műfüves pályán kiváló erőnléti edzéseket tarthatunk és az időjárás viszontagságaitól is védve voltunk. Fedett helyen, elegendő területen biztonságosan tudtunk mozogni. 

Június hónapban ismét tehetünk lépéseket előre. Az előírások szerint versenyzőinkkel elkezdhetjük a judo edzéseket, a kisebbekkel azonban továbbra is csak szabadtéren  sportolhatunk. Júliustól engedélyt kaptunk a nyári táborok megtartására is, amire fokozott az érdeklődés és gyorsan telnek a férőhelyek a korlátozott létszám miatt. Ha minden jól megy, versenyzőink augusztusban a bajai edzőtáborban is részt vesznek. 

Edzéseinken betartjuk a Kormány, a Magyar és Nemzetközi Judo Szövetség ránk vonatkozó egészségügyi előírásait. A legfontosabb az egészség!

Várjuk minden sportolónkat újra edzéseinken!