Tájékoztatás a további működésről

Kedves Szülők, Sportolók!

Az elmúlt napokban, hetekben hideg zuhanyként ömlöttek ránk a hírek és még most sem sikerült teljesen feldolgoznunk a jelenlegi helyzetet. Nem tudjuk még meddig fog tartani, de fel kell készülnünk arra is, hogy csak hónapok múlva tudunk újra dolgozni. 
Úgy gondolom, egyesületünk és közösségünk is elég erős, hogy átvészelje ezt a nehéz időszakot. Nem fogunk tétlenül ülni, hanem készülünk a folytatásra. Szeretném megköszönni a sok szülőnek, akik támogatásukról biztosítottak minket. Tudjuk, hogy sokan nehéz helyzetbe kerülnek a járvány gazdasági következményei miatt. Ezért nem várjuk el, hogy a tagdíjakat az ebben az időszakban is utalják. Természetesen ha megtehetik, köszönjük. 
A betegségek megelőzésében különösen fontos, hogy szervezetünk védekező képességét és azzal szorosan összefüggő fittségi állapotunkat szinten tartsuk. Segíteni szeretnénk ebben, ezért mind a gyerekeknek, mind az élsportolóknak és természetesen a szülőknek is otthon és a szabadban végezhető edzésterveket fogunk küldeni. Ha kell tanácsokat adunk és segítséget nyújtunk végrehajtásához. 
Nyári táboraink előkészületeit elvégezzük. Úgy tervezzük, hogy minden turnust megtartunk. Mivel még nem tudhatjuk mennyi fog belőle megvalósulni, a jelentkezéseket még nem gyűjtjük. A későbbiekben erről is adunk információt. 
Szeretnénk mindenkinek kitartást és minden jót kívánni! Minden rendben lesz! 🙂