Elrajtolt a legfiatalabb sikercsapatunk

November 10-én, Zsámbékon rendezték a Közép-magyarországi Régió versenyét a Bushido Kupát, ahol korosztályon aluliaknak is adtak lehetőséget.

A legfiatalabbak között kilenc indulónk volt, akik közül hatan aranyérmet szereztek! Balla Sándor, Bodor Szilamér, Hajdu Olivér, Helfrich Márton, Gáspár Péter és Révay Hanga a dobogó legfelső fokára állhatott. Remekül dolgozott és ezüstérmet szerzett Apostol Csongor, bronzérmes lett Dudás Regina és Mihály Petra.

Diák C korosztályban Banitz Levente ezüstérmet szerzett. Diák B korosztályban Darabos Gergő és Riedl Ákos aranyérmes lett, Szabó-Götz Barnabás negyedik helyen végzett. Diák A korosztályban Révay Balázs arany, Szatmári Szabolcs bronzérmet szerzett. Serdülő Korosztályban Sajdik Kevin arany, Révay Balázs ezüstérmes, Szatmári Szabolcs negyedik helyezett lett.

Egy nappal korábban három versenyzőnk lépett szőnyegre Győrben a serdülő B és junior B korosztály Országos Bajnokságán. Serdülő B-ben Horváth Nándor ötödik helyen végzett. Sajnos sérülés miatt nem tudott a bronzéremért harcba szállni. Vargha Zsolt a juniorok között hetedik helyezést ért el. Tölgyfa János ezúttal nem ért el helyezést. 

Október 26-án és 27-én a szlovéniai Koperben szerepeltek ifjúsági korosztályos válogatottjaink Hajdu Ilang és Vargha Zsolt. Mindketten remekül kezdtek és a kemény nemzetközi mezőnyben a legjobb nyolc közé verekedték be magukat. Sajnos a folytatás nem sikerült, kilencedik helyen zártak. Gratulálunk!