Négy arany az Atom Kupáról

Szeptember 21-én és 22-én rendezték az idei Atom Kupát a paksiak. 19 versenyzőnk vett részt a nemzetközi megmérettetésen,

Szombaton a fiatalabbaké volt a porond. Diák korosztályban két aranyérmesünk is lett Kisfaludi Eszter és Horváth Nándor jóvoltából. Az aranyérmeken kívül pontszerző helyezéseket sikerült elérni versenyzőinknek. Darabos Gergő, Révay Balázs, Szabó-Götz Barnabás ötödik, Riedl Ákos hetedik helyen végzett. Bédi László, Szatmári Szabolcs és Vörös Vilmos helyezetlenül zárt. 

Vasárnap a serdülők és az ifjúságiak folytatták az érmek gyűjtését. Hajdu Ilang és Kovács Boglárka egyaránt sima ippon győzelmekkel szerezte meg az aranyérmet. Bodor Sára is csak egyet hibázott, így a bronzérmet akasztották a nyakába, csak úgy mint a fiatalabbak közül serdülő korosztályba felversenyző Jüttner Jankának. Balog Bálint ötödik, Tölgyfa János, Riedl Dóra, Kurdi Benedek és Sajdik Kevin hetedik helyen végzett. Jüttner Ábelnek is volt nyertes meccse, de ezúttal nem ért el pontszerző helyezést. Gratulálunk!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.