Hírek

Sikeres szereplés a Budapest Kupán

Április 30-án és május 1-én rendezték az év legnagyobb nemzetközi utánpótlás tornáját, ahol igazi giga mezőny jött össze. Szombaton hét, vasárnap hat sportolónk versenyzett.

Az első napon az ifi (U18) korosztály mérte össze erejét. Jüttner Janka remek munkával a dobogó harmadik fokára állhatott. Horváth Nándor súlycsoportjában 69 fő indult. Három meccset is nyert, keményen küzdött, de a folytatásban nem tudott eljutni a helyosztókig. Kisfaludi Eszternek és Tölgyfa Jánosnak nem sikerült helyezést elérni. 

Délután az U13-as korosztályban mind három versenyzőnk dobogóra állhatott. Balla Sándor ezüst, Dudás Regina és Helfrich Márton bronzérmes lett. Janka és Eszter a nagyobbak közül végig szurkolták és segítették őket.

Vasárnap a serdülő (U15) korosztályra került sor. Dudás Regina ebbe a korosztályba is felversenyzett és az előző napot túlteljesítve ezüstérmet szerzett. Csák Zsolt Zétény a legnépesebb súlycsoportban indult, ahol 65-en voltak. Négy győztes meccsel kezdett. A döntőbejutásban sajnos alul maradt, majd a bronzmeccsen sem sikerült nyernie, de a súlycsoport egyik legjobb magyarjaként ötödik helyen végzett. Darabos Gergő, Kovács Réka, Riedl Ákos és Vörös Vilmos nem jutott el a helyosztókig. Gratulálunk minden versenyzőnek!