Éremeső a Budaörs Kupán

Március 17-én rendezték az idei Budaörs Kupát, ahova az ország számos pontjáról érkeztek versenyzők. Versenyzőink is népes csapattal indultak az érmekért és nem is hiába.

Diák C korosztályban Bédi László a pontszerző ötödik helyen végzett. B korosztályban ketten is dobogóra állhattak. Riedl Ákos arany, Darabos Gergő bronzérmet szerzett. Varga Dániel és Vörös Vilmos ötödik, Marczel Máté hetedik helyen végzett.

Diák A korosztályban ketten is a dobogó legfelső fokára állhattak. Jüttner Janka és Kisfaludi Eszter egyaránt súlycsoportja legjobbja lett. Horváth Nándor, Révay Balázs és Szatmári Szabolcs a bronzérmet vihette haza. 

Jüttner Janka serdülő korosztályban is megnyerte a versenyt, akár csak Büki Viktória. Kisfaludi Eszter is elindult az idősebbek között, ahol szintén remekül dolgozott, aminek egy ezüstérem lett az eredménye. A serdülő fiúknak sem ment rosszul, mindenki pontszerző helyen végzett. Balog Bálint és Jüttner Ábel ötödik, Bodor Sebestyén, Sajdik Kevin és Tölgyfa János hetedik lett. 

Egyesületünk három újdonsült bíróval is gyarapodott a versenyen. Sikeres bíróvizsgát tett Bodor Sára, Dávid Éva és Csetnek Béla. Gratulálunk!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.