Hírek

Két Magyar Kupa, öt érem

Két egymást követő vasárnap rendezték a Diák A és B, majd a serdülő korosztály Magyar Kupáját. Március 20-án Zalaegerszegen, 27-én Győrben léptek szőnyegre versenyzőink.

Diák korosztályban öt versenyzőnk volt érdekelt. B korosztályban Török Lóránd versenyzett, de sajnos nem jutott el a helyosztókig. Az idősebbek között minden versenyzőnk dobogón végzett az országos versenyen. Dudás Regina és Helfrich Márton egyaránt súlycsoportja legjobbja lett és az aranyérmet vihette haza. Balla Sándor sem sokkal maradt le az elsőségről, csak a döntőben hibázott, ezüstérmet szerzett. Apostol Csongor is csak egy meccset vesztett el, a többit megnyerte így bronzéremmel zárt. Diák A korosztályban az éremtábla második helyén zártunk, így kupát is nyertünk. 

Egy héttel később, Győrben a serdülők között is aranyérmes lett Dudás Regina. A népes mezőnyben értékes pontszerző helyeket is gyűjtöttünk. Csák Zsolt Zétény, Kovács Réka és Riedl Ákos ötödik helyezett lett. Bodor Mátyás és Darabos Gergő is csapatunkat erősítette, de ezúttal nem értek végeztek pontszerző helyen. Gratulálunk Minden versenyzőnknek!