Serdülő bajnoki érmek, felnőtt helyezések

November utolsó hétvégéjét is eredményesen zárta csapatunk Siklóson a serdülő és felnőtt III. osztályú Országos Bajnokságon.

24-én, szombaton a serdülő korosztály (U15) Magyar Bajnokságán öt indulónk versenyzett. Balog Bálintnak (-50 Kg) és Jüttner Ábelnek (-40 Kg) sajnos nem sikerült helyezést elérnie a népes mezőnyben. Kurdi Benedek (+81 Kg) nem hibázott és ezen a napon senki nem állhatott útjába, hogy elnyerje első magyar-bajnoki címét. Büki Viktória és Kovács Boglárka határozottan, ippon győzelmekkel menetelt a döntőig, ahol mind ketten szoros csatát vívtak. Viki csak a hosszabbításban hibázott, Bogi pedig sajnos egy wazari értékű dobása után kis figyelmetlenség miatt belekerült egy leszorításba, így mind ketten a bajnoki ezüstérmet vihették haza.

Másnap a felnőtt III. osztályú Magyar bajnokságra került sor. Két ifi korosztályú lányunk is versenyzett. Bodor Sára (-63 Kg) és Dávid Éva (-70 Kg) egyaránt a pontszerző ötödik helyen végeztek. Edzőink is felvették a kesztyűt, vagy inkább judo ruhájukat az ifjúsággal. Gáspár Tibor (-90 Kg) és Csetnek Béla (-66 Kg) hetedik helyezett lett. Gratulálunk!