Hét érem az Atom Kupáról

Szeptember 22-én és 23-án Paksra utaztunk az idei Atom Kupára. Szombaton a diák korosztály (2006-2008-as születésűek), vasárnap a serdülő (U15) és ifjúsági (U18) versenyzők mérhették össze erejüket. Minden korosztályban komoly mezőny gyűlt össze.

A legfiatalabbaknak (U11) ez a verseny volt az idei Magyar Kupa. Itt Darabos Gergő ötödik, Riedl Ákos a pontszerző hetedik helyen végzett. Vörös Vilmosnak ezúttal nem sikerült helyezést elérni.

Diák B korosztályban (U12) Jüttner Janka és Kisfaludi Eszter egyaránt súlycsoportja legjobbja lett. Révay Balázs ezüstérmet szerzett, Horváth Nándor ötödik lett. Diák A korosztályban Tölgyfa János helyezetlenül zárt. 

A serdülők között is komoly verseny volt. Kurdi Benedeknek a nehézsúly aranyérmét sikerült ismét  megnyernie. Kovács Boglárka a dobogó második fokára állhatott. Büki Viktória ötödik helyen végzett. Balog Bálintnak is sikerült meccset nyerni, de sajnos helyezést nem ért el. Bodor Sebestyén, Jüttner ábel és Riedl Dóra ezúttal az egyenes kieséses szakaszban búcsúztak.

Ifjúsági korosztályban Hajdu Ilang ezüst, Dávid Éva bronzérmes, Bodor Sára ötödik lett. Vargha Zsolt első mérkőzését ipponnal nyerte, de sajnos a következő két meccse nem sikerült, így helyezetlenül végzett.

Gratulálunk minden résztvevőnek!