Elsöprő sikerrel kezdük a versenyszezont

Szeptember 9-én, Szegedre utaztunk a Csaba Béla
emlékversenyre mely az Euroliga sorozat első állomása is egyben. Tizenhat versenyzőnk indult a megmérettetésen és bebizonyították, hogy a nyári felkészülés jól sikerült.

 

A Diák A korosztállyal kezdődött a nap, ahol öt indulónkból négyen a dobogó legfelső fokára állhattak. Aranyérmes lett Balog Bálint, Büki Viktória, Jüttner Ábel és Kovács Boglárka. Bodor Sebestyén a pontszerző ötödik helyen végzett.

Diák B korosztályban csak egy versenyzőnk indult. Tölgyfa János nem ért el helyezést.

Diák C korosztályban ismét jöttek az érmes helyezések. Horváth Nándor, Jüttner Janka és Kisfaludy Eszter aranyérmet szerzett. Nándival egy súlycsoportban Révay Balázs a dobogó második fokára állhatott. Szatmári Szabolcs ötödik helyen végzett.

Serdülőinknek kicsit nehezebb dolguk volt, mert az Euroliga korosztálya alapján egy évvel idősebbekkel versenyeztek. Így is jutott nekünk érem. Hajdu Ilang aranyérmes lett. Bodor Sára pedig ötödik helyen végzett. Kurdi Benedek, Rield Dóra és Vargha Zsolt nem értek el helyezést, de csapatunkat erősítették.

A végére hét arany, egy ezüst és három ötödik helyezéssel egyesületünk a második legeredményesebb csapatnak járó kupát is kiérdemelte! Gratulálunk!

One thought to “Elsöprő sikerrel kezdük a versenyszezont”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.