Eredményes nyárzárás és szezonkezdés Siklóson

Augusztus 30-án Siklósra látogattunk a már hagyományos  Nemzetközi Tenkes Kupára, a versenyszezon kezdéseként. Tizenkét versenyzőnk többsége érmet szerzett a nyári felkészülésnek köszönhetően. 

A legkisebbek között (U9) Jüttner Janka indult és a dobogó legfelső fokára állhatott. U11-es korosztályban Balog Bálint bronzérmes, Jüttner Ábel pedig ötödik helyen végzett. Bodor Sebestyénnek sajnos nem sikerült az első meccse, így helyezetlenül zárt.

U13-as korosztályban több érmet is sikerült szerezni. Riedl Dóra arany, László Olivér és Sarkadi Szabó Benjamin bronzérmet szerzett, Bíró Botond hetedik helyen végzett.

A serdülőknél (U15) négy versenyzőnkből három dobogón végzett. Tóth Patrik -55 Kg-os súlycsoport győztese lett. Veres Marcell csak egy szerb ellenfelétől kapott ki az döntőbe jutásért, így harmadik lett -60 Kg-ban. Zimek Sándornak bejött a súlycsoport váltás és bronzérmet szerzett -45-Kg-ban. Sarkadi Szabó Ábrahámnak már kevésbé kedvezett az új súlycsoport és bár két szoros meccset vívott, sajnos helyezetlenül zárt.

Grautálunk!

One thought to “Eredményes nyárzárás és szezonkezdés Siklóson”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.