Hírek

Öt hét táborral telt a nyár

Az idei nyáron amellett, hogy folyamatosan nyitva állt a termünk a sportolni vágyó tagjaink előtt, öt hetet táboroztunk is.

Napközis táboraink között minden korosztály megtalálta a hozzá illőt. Júniusban, a nyári szünet első hetében, a már szokásos övvizsga felkészítő táborunkba 30 sportolónk gyakorolta a következő övfokozatának megszerzéséhez szükséges elméleti és gyakorlati tudnivalókat. Közben persze a kikapcsolódásra és játékra is maradt idő.

Június utolsó hetében sport és élménytábort szerveztünk, nem csak saját sportolóinknak. Ez volt a legnépszerűbb táborunk, ahol minden helyünk elfogyott. Nem is csoda, hiszen jobbnál-jobb programok várták a gyerekeket, mint pl. sárkányhajózás, strand, kirándulás, rögbi, judo, futsal, íjászat.

Július első hetében a legkisebbeknek szerveztünk tábort. A judo alapjai mellett sok-sok játék várta kezdő sportolóinkat. A napi két edzés mellett jutott idő strandolásra és vadas-park látogatásra is.

Augusztusban a versenyzőinknek biztosítottunk keretet a megfelelő felkészüléshez. Egy hét alapozó napközis tábor után Bajára utaztunk, ahol a tavalyi év kihagyása után, végre ismét a jól megszokott légkörben és kiváló partnerek között készülhettünk az őszi versenyidőszakra. Habár idén valamivel kevesebben érkeztünk ide, de a motivált sportolókkal jó hangulatban teltek a napok a kemény edzések mellett is. Gratulálunk minden résztvevőnek!