Sikeresen zártuk táborainkat

Idén nyáron is megszerveztük szokásos napközis edzőtáborainkat. Habár még június elején nem volt biztos, hogy megtarthatjuk a járványügyi helyzet miatt, ennek ellenére mind három turnusunk problémamentesen zárult.

Az első hét, július 6-10-ig, az övvizsgákra való felkészülés jegyében telt. Fiatalabb tagjaink pénteken a táborban adhattak számot tudásukról, fehér, citrom és narancssárga övre vizsgázhattak. Sikeres vizsgát tett 6. kyu-ra (fehér öv) Fórizs Balázs. 5. kyu-ra (citromsárga öv) Oláh Dániel, Radvánszki Ákos, Török Lóránt, Béres Dominik, Kovács András, Medgyesi Ákos, Marjai Sára. Narancssárga öves lett (4. kyu) Mihály Petra, Dudás Regina, Bodor Szilamér, Apostol Csongor, Balla Sándor, Fűrész Ádám, Fűrész Dávid, Gáspár Péter, Helfrich Márton, Hajdu Olivér.

Magasabb övfokozatokra szombaton Cegléden lehetett vizsgázni. Itt is kiválóan szerepeltek sportolóink. Zöld övre (3. kyu) sikeresen vizsgázott Darabos Gergő és Riedl Ákos. Kék övfokozatot szerzett (2. kyu) Tölgyfa János, Horváth Nándor, Szatmári Szabolcs, Jüttner Janka, Kisfaludi Eszter. Barna öves lett (1. kyu) Dávid Éva, Büki Viktória, Kovács Boglárka, Bodor Sebestyén, Balog Bálint, Török Levente.A második turnusban (július 27-31.) a kisebbeké volt a főszerep. A sok játék mellett megismerték, átismételték a sportág alapjait és kellemes élményekkel gazdagodtak.

A harmadik turnusban (augusztus 3-7.) már nem a játékosság volt a szempont. Itt versenyzőink és idősebb sportolóink készültek az őszi versenyekre. Jüttner Janka és Vargha Zsolt mindeközben a válogatottal táborozott Cegléden és Salgótarjánban. Utóbbiba elszántabb tagjaink is ellátogattak egy edzés erejéig. További eredményes felkészülést kívánunk minden sportolónknak!

Edzések júliusban

Júliusban sem áll meg a munka, edzések folyamatosan lesznek a diósdi tornacsarnokban. Hétfőn szerdán és csütörtökön 17-17.15-ig a tanfolyamos-kezdő csoportnak, 17-19:30-ig a haladó-versenyző csoportnak tartunk edzést. Július 6-10-ig és 27-31-ig, napközis edzőtábort tartunk. Ezeken a heteken hétfőn szerdán és csütörtökön 14:30-16 óráig tartó edzéseket tudják látogatni, azok akik a táborban nem vesznek részt. Kellemes nyarat kívánunk mindenkinek!