Edzések júliusban

Júliusban sem áll meg a munka, edzések folyamatosan lesznek a diósdi tornacsarnokban. Hétfőn szerdán és csütörtökön 17-17.15-ig a tanfolyamos-kezdő csoportnak, 17-19:30-ig a haladó-versenyző csoportnak tartunk edzést. Július 6-10-ig és 27-31-ig, napközis edzőtábort tartunk. Ezeken a heteken hétfőn szerdán és csütörtökön 14:30-16 óráig tartó edzéseket tudják látogatni, azok akik a táborban nem vesznek részt. Kellemes nyarat kívánunk mindenkinek!

Grúziában és Erdélyben voltak sportolóink

Tóth Patrik bekerült a 2017-es EYOF-ra (Ifjúsági Olimpia) készülő keretbe. Ennek részeként Grúziába, Tibilisibe utazhatott a válogatottal az őszi szünetben, ahol verseny és edzőtábor várta a sportolókat.

Tóth Patrik a serdülő válogatottal
Tóth Patrik a serdülő válogatottal

Patrik sok tapasztalatot szerezhetett, hiszen a judo Grúziában szinte nemzeti sporttá nőtte ki magát és a világ élvonalába tartoznak. Más edzésmunkával és új technikával ismerkedhetett meg. Elmondása alapján nagyon jókat tudott edzeni, sok erős partner volt a táborban.

Csapatunk egy része közben Marosvásárhelyre utazott. Itt az edzés mellett a kikapcsolódásé volt a főszerep. A helyi látványosságokon kívül, módunk volt ellátogatni a Madarasi Hargitára és Korondra. A marosvásárhelyi Hikatori Mures judo csapat vendégszeretetét élvezhettük és lehetőségünk volt közös edzésre is. A gyerekek az élmények mellett örültek, hogy viszontláthatják erdélyi társaikat, akikkel a nyári edzőtáborokban barátkoztak össze.

A versenyző csapat harmadik része az idei Budapest Bajnokságon mérette meg magát, ahol Vargha Zsolt ezüst, Balog Bálint bronzérmet szerzett. A kisebbek között pedig Jüttner Janka és Révay Balázs lett harmadik. Gratulálunk!

Madarasi Hargitán