11 érem az első idei régiós versenyről

Március 6-án, Cegléden rendezte a Közép-magyarországi Regionális Judo Szövetség idei első rangsorversenyét, ahol minden versenyzőnk dobogóra állhatott. 

Diák korosztályban aranyérmet szerzett Balla Sándor, Bodor Szilamér, Dudás Regina, Helfrich Márton és Mihály Petra. Ezüstérmes lett Apostol Csongor. Harmadik helyen végzett Bédi László.

Serdülő korosztályban a dobogó legfelső fokára állhatott Horváth Nándor és Jüttner Janka. Darabos Gergő ezüst, Riedl Ákos bronzérmet szerzett. Gratulálunk!

Ezüst és bronz az Országos Diákolimpiáról

Március 7-én, Szolnokon került sor a serdülők idei Országos Diákolimpiai Döntőjére, ahol négy versenyző képviselte csapatunkat.

Kisfaludi Eszter és Jüttner Janka

Két lány indulónk közül Jüttner Janka egészen a döntőig menetelt, ahol azonban alulmaradt. Végül a bajnoki ezüstérmet akasztották a nyakába. Kisfaludi Eszter az első meccsén hibázott, de a vigaszágon szépen javított és egészen a dobogó harmadik fokáig jutott. 

Horváth Nándor és Tölgyfa János is vívott győztes meccseket, de pontszerző helyezésig ezúttal nem jutottak el. Gratulálunk minden versenyzőnknek!

Diák és serdülő versenyzőink is elkezdték az évet

Február 29-én, Nagykőrösön került sor az első regionális versenyre, ahol több mint háromszáz versenyző indult harcba az érmekért. 

Legfiatalabb sportolóinknak (diák C korosztály) ez volt az első megmérettetésük. Ennek ellenére remekül szerepeltek. Aranyérmes lett Dudás Regina, Révay Hanga és Helfrich Márton. Bronzérmet szerzett Bodor Szilamér, hetedik helyen végzett Apostol Csongor. Hajdu Olivér ezúttal nem ért el pontszerző helyezést. 

Diák B korosztályban Bédi László a dobogó harmadik fokára állhatott. Diák A korosztályban Darabos Gergő ezüstérmes lett. Riedl Ákos és Vörös Vilmos ötödik helyen végzett. 

Serdülő csapatunk nagyobbik része Dunavarsányban edzőtáborozott a válogatottal, ezért csonka csapattal indultunk. Révay Balázs és Tölgyfa János egyaránt remekül dolgozott és a bronzérmet szerezte meg. Gratulálunk minden versenyzőnek!