Egerben folytattuk a sikeres szereplést

Ahogy minden ősszel, idén is országos “turnén” vesznek részt versenyzőink, melynek második állomása Egerben volt, ahol szeptember 14-én a Tóth Péter Emlékversenyt rendezték. 

Diák és serdülő korosztályú sportolók mérték össze tudásukat és a mieink ez alkalommal sem vallottak szégyent.

Diák korosztályban Kisfaludi Eszter aranyérmet szerzett. Lett három ezüstérmünk is Jüttner Janka, Horváth Nándor és Révai Balázs jóvoltából. Darabos Gergő és Riedl Ákos a dobogó harmadik fokára állhatott, Vörös Vilmos hetedik helyen végzett.

Serdülő csapat

Serdülő Korosztályban két felversenyzőnk is volt a fiatalabbak közül. Jüttner Janka itt ezüstérmet szerzett, Kisfaludi Eszter pedig ötödik helyezett lett. Balog Bálint és Bodor Sebestyén egyaránt bronzérmes lett. Sajdik Kevin a pontszerző negyedik, Jüttner Ábel pedig ötödik helyen végzett. Tölgyfa János helyezetlenül zárt. Gratulálunk minden résztvevőnek!


Szegeden kezdtük a szezont

Szeptember első hétvégéjén Szegedre utaztunk, hogy részt vegyünk diák és serdülő korosztályú versenyzőinkkel a Csaba Béla Emlékversenyen, ami egyben az Euroliga első fordulója is volt.

Érmes versenyzőink: Riedl Ákos, Vörös Vilmos, Kisfaludi Eszter, Jüttner Janka

Ugyan sérülések és betegségek miatt foghíjas csapattal érkeztünk, érmek nélkül most sem tértünk haza. Diák korosztályban Jüttner Janka és Kisfaludi Eszter egyaránt a dobogó legfelső fokára állhatott. Vörös Vilmos ezüst, Riedl Ákos bronzérmet szerzett. Révay Balázs negyedik, Bédi László és Szatmári Szabolcs ötödik helyen végzett. A nagyobbak között Riedl Dóra ötödik helyen végzett. Helyezést nem ért el de csapatunkat erősítette Balog Bálint, Darabos Gergő, Horváth Nándor, Sajdik Kevin, Tölgyfa János és Jüttner Ábel. Gratulálunk minden résztvevőnek!

Dupla arany a Serdülő Európa-kupáról

Június első hétvégéjén került sor a serdülők (U15) győri Európa-kupájára. Hét indulónk vett részt a rangos megmérettetésen. 

Szombaton a kisebb súlycsoportok tagjai mérhették össze erejüket. Ezen a napon nem sok babér termet sportolóinknak. Balog Bálint (-50 Kg), Bodor Sebestyén (-55 Kg), Jüttner Ábel (-40 Kg) és Horváth Nándor (-45 Kg) helyezetlenül zárt, habár Ábelnek és Nándornak sikerült meccset nyerni. 

Vasárnap a lányok meghozták az áttörést. Büki Viktória (-57 Kg) és Kovács Boglárka (-63 Kg) egyaránt megállíthatatlan volt és végül az aranyérmet akasztották a nyakukba. Sajdik Kevin (-73 Kg) is keményen küzdött, de nem sikerült helyezést elérnie. Gratulálunk versenyzőinknek!

Újabb három érem az Országos Diákolimpiáról

Május 18-án, Zalaegerszegen rendezték a diák A és B korosztály (11-12 évesek) Országos Diákolimpiáját, ahol hét versenyzőnk szerepelt.

Diák B korosztályban Darabos Gergő, Köllő Máté és Vörös Vilmos állt tatamira. Habár keményen küzdöttek, de sajnos ezúttal nem sikerült helyezést elérniük. 

Diák A korosztályban három éremnek is örülhettünk. Jüttner Janka a bajnoki ezüstérmet szerezte meg. Horváth Nándor és Kisfaludi Eszter is csak egyet hibázott, így a dobogó harmadik fokára állhattak. Szatmári Szabolcsnak most nem sikerült eljutnia a helyosztókig. Gratulálunk!