Jüttner Janka OB bronzérmes

Jüttner Janka még serdülőként lett bronzérmes az Ifjúsági B korosztàly Magyar Bajnoksàgàn!

Horváth Nándor, Bodor Sebestyén, Jüttner Ábel és Balog Bálint is derekasan küzdött, de nem ért el helyezést. Gratulàlunk!

Éremeső a Közép-magyarországi Regionális Versenyen

Diák és serdülő korosztály első versenyét rendezte meg hosszú szünet után Százhalombattán a Közép-magyarországi Judo Szövetség. A verseny egyben válogató is volt az Országos Bajnokságra. Tizenkét versenyzőnk tizenhárom érmet szerzett.

Diák C korosztály:Aranyérmes: Dudás Regina, Mihály Petra és Helfrich MártonEzüstérmes: Balla SándorBronzérmes: Apostol Csongor és Bodor SzilamérDiák B korosztály:Ezüstérmes: Bédi LászlóDiák A korosztály: Aranyérmes: Darabos Gergő és Riedl ÁkosSerdülő Korosztály:Aranyérmes: Tölgyfa JánosEzüstérmes: Kisfaludi EszterBronzérmes: Darabos Gergő és Horváth NándorSikeres bíróvizsgát is tettek hárman sportolóink közül! Hajdu Ilang gyakorló, Bodor Sára és Dávid éva III. osztályú minősítést szerzett!Gratulálunk!

Változás

Kedves Szülők, Sportolók!

Tankerületi javaslatra és igazgatói rendelet szerint a diósdi iskolában tornatermi foglalkozások határozatlan ideig nem tarthatóak. Az érdi tankerület legtöbb iskolájában így döntöttek. Ahogy tavasszal, úgy továbbiakban is azon leszünk, hogy megoldjuk a gyerekek sporthoz és egészséges életmódhoz való hozzáférését.

Az iskola a sportudvar használatát engedélyezte, ezért a tanfolyamos edzéseket 17 órától ott fogjuk megtartani, amíg a helyzet nem rendeződik, illetve nem találunk más megoldást. A gyerekeket ugyanúgy átkísérjük a kisiskolából. Kérjük, hogy a gyerekek sportos ruházatban, sportcipőben legyenek, vagy legyen náluk, hogy át tudjanak öltözni még indulás előtt a saját épületükben. Az edzések jellege hasonló lesz a tavaszi, nyár eleji programhoz.

A Budaörsi SC-vel megállapodtunk, hogy versenyzőinkkel ott készülhetünk. (Budaörsi Sportcsarnok, judo terem).Holnapi nap a diák korosztályok 17:30-19 óráig, serdülő és ifjúsági korosztály 19-20:30-ig edz. A diák korosztály edzésére való átjutásban korlátozott számban tudunk segíteni. Akinek kell ebben segítség, kérem jelezze telefonon (06702042607). Reméljük, hamarosan jobbra fordul a helyzet és visszatérünk a régi menetrendhez.