Archive for February, 2019

Ifjoncaink Nagykőrösön kezdték a szezont

Február 16-án rendezték a Kőrös Kupát, ahol diák és serdülő korosztályú versenyzőink léptek tatamira. 

Diák B korosztályban Riedl Ákos ezüstérmet szerzett. Darabos Gergő ötödik helyen végzett. Köllő Máté és Marczell Máté helyezetlenül zárt. 

Diák A korosztályban négy érmet is szereztek sportolóink. Jüttner Janka és Kisfaludi Eszter súlycsoportja legjobbja lett. Horváth Nándor a dobogó második fokára állhatott. Révay Balázs bronzérmes, Szatmári Szabolcs hetedik helyezett lett. 

Serdülő korosztályban is aranyérmet szerzett Jüttner Janka. Bátyja Ábel ötödik helyen végzett. Balog Bálint, Bodor Sebestyén és Tölgyfa János nem ért el helyezést. Gratulálunk minden résztvevőnek!


Sikeresen zárult a Mindenkinek Aranyérem Program

Tavaly ősszel indítottuk az országban egyedülálló Mindenkinek Aranyérmet Programunkat, mely nagy népszerűségnek örvendett saját és a környékbeli klubok sportolói körében. 

Mikulás Kupa

A sorozat három fordulóból állt. Mindhárom alkalommal a diósdi Eötvös József Általános Iskola tornacsarnoka adott otthont az eseménynek. Október 26-án került sor az első alkalomra. A második fordulót összekötöttük a hagyományos Mikulás Kupánkkal, majd január 25-én zártuk a sorozatot. A program célja, hogy megszerettessük a gyerekekkel a versenyszerű sportot és felkészítsük őket a későbbi versenyzésre. Minden egyes fordulón aranyéremmel és kisebb ajándékokkal jutalmaztuk a résztvevőket, vagyis a fő teljesítményt a részvételt díjaztuk. Eredményekben csak papíron tettünk különbséget, amelyet a három forduló után összesítettünk és a gyerekek arany, ezüst és bronzfokozatot érhettek el. Mindenki, aki részt vett a programban oklevelet fog erről kapni, melyet az edzők révén juttatunk el a sportolókhoz. A programban a Benta SE, Érdi Judo Club, Pátyi SE, Százhalombattai VSE, Budaörsi SC, Törökbálinti TC, Viadukt SE, Judo-Karate Akadémia, Tori Judo SE és a Diósdi DSE vett részt. A részletes eredmények itt olvashatók. Gratulálunk minden résztvevőnek!

Gratulálunk minden résztvevőnek!


  • Kategóriák

  • Korábbi híreink

  • Támogatóink

    Támogatóink
  • Copyright © 1996-2010 A Diósdi DSE és Érdi JC honlapja. All rights reserved.
    iDream theme by Templates Next | Powered by WordPress