Táborok

Táborozz velünk!

Comments Off on Táborozz velünk! more...

Táborozz velünk!

Judo napközi 2016

Comments Off on Táborozz velünk! more...

Grúziában és Erdélyben voltak sportolóink

Tóth Patrik bekerült a 2017-es EYOF-ra (Ifjúsági Olimpia) készülő keretbe. Ennek részeként Grúziába, Tibilisibe utazhatott a válogatottal az őszi szünetben, ahol verseny és edzőtábor várta a sportolókat.

Tóth Patrik a serdülő válogatottal

Tóth Patrik a serdülő válogatottal

Patrik sok tapasztalatot szerezhetett, hiszen a judo Grúziában szinte nemzeti sporttá nőtte ki magát és a világ élvonalába tartoznak. Más edzésmunkával és új technikával ismerkedhetett meg. Elmondása alapján nagyon jókat tudott edzeni, sok erős partner volt a táborban.

Csapatunk egy része közben Marosvásárhelyre utazott. Itt az edzés mellett a kikapcsolódásé volt a főszerep. A helyi látványosságokon kívül, módunk volt ellátogatni a Madarasi Hargitára és Korondra. A marosvásárhelyi Hikatori Mures judo csapat vendégszeretetét élvezhettük és lehetőségünk volt közös edzésre is. A gyerekek az élmények mellett örültek, hogy viszontláthatják erdélyi társaikat, akikkel a nyári edzőtáborokban barátkoztak össze.

A versenyző csapat harmadik része az idei Budapest Bajnokságon mérette meg magát, ahol Vargha Zsolt ezüst, Balog Bálint bronzérmet szerzett. A kisebbek között pedig Jüttner Janka és Révay Balázs lett harmadik. Gratulálunk!

Madarasi Hargitán

Comments Off on Grúziában és Erdélyben voltak sportolóink more...

Táborozz velünk!

Judonapközi2015sporttábor2015

Comments Off on Táborozz velünk! more...

  • Kategóriák

  • Korábbi híreink

  • Támogatóink

    Támogatóink
  • Copyright © 1996-2010 A Diósdi DSE és Érdi JC honlapja. All rights reserved.
    iDream theme by Templates Next | Powered by WordPress